top of page

E-TREK 3000S

De E-TREK 3000S is een échte krachtpatser binnen de E-TREK-serie. Met een trekgewicht van maar liefst 3500 kg, vervoert dit elektrische voertuig met gemak een aantal geschakelde karren of volle rolcontainers.

Binnen gemeenten, scholen en grote kantoorpanden wordt de E-TREK 3000S gebruikt voor het verplaatsen van zware lasten en als persoonlijk vervoermiddel om eenvoudig afstanden te overbruggen mét de mogelijkheid vracht mee te nemen, zoals: aan elkaar geschakelde rolcontainers, aanhangers en zware producten.

Deze vracht koppelt u eenvoudig aan de E-TREK 3000S door middel van een trekhaak. Bestaande karren kunnen hierdoor zonder probleem in combinatie met de E-TREK 3000S gebruikt worden. Al onze E-TREK's beschikken over luchtbanden, waardoor ze geschikt zijn om over verschillende ondergronden te rijden. Zowel binnen als buiten. De E-TREK 400 en E-TREK 1200 maken tevens onderdeel uit van de E-TREK-serie.

Standaard worden onze elektrische trekkers geleverd inclusief onderhoudsvrije accu’s, acculader, accumeter en verstelbare disselkop. De E-TREK-serie is voorzien van een 2 snelhedenregeling. Dit voertuig kan, naar wens, ook worden uitgevoerd met een Lithium batterij en/of geleverd worden met andere aanvullende opties

Accu
Max. snelheid (vooruit
Max. snelheid (achteruit)
Draaicirkel
Motor
Oplaadbaar
Gewicht
Spoorbreedte
Trekvermogen
AGM
10 km/h
nb
incl. lader
3500 kg
bottom of page