top of page

XP15

Graag brengen wij de XP 15 onder de aandacht. Deze unieke Robot kan naast het automatisch transporteren en afzetten van pallets ook voor manuele bediening ingezet worden.

Doordat de routes en stop- of afzetpunten via een app op een telefoon worden ingesteld, is er geen programmeerwerk noodzakelijk en kan de Robot binnen een dag geïmplementeerd en ingezet worden.

De unieke navigatiewijze van de Robot maakt dat de transportprocessen en lay-out van de routes van de robot op eenvoudige wijze uitgebreid en veranderd kunnen worden.

Een flexibele oplossing, snel aanpasbaar, eenvoudig uit te breiden. Nieuwe taken kunnen eenvoudig worden geleerd en toegevoegd.
Snel te implementeren. Snel in gebruik.
Zowel automatisch als handmatig te bedienen (Co-bot).
Inzetbaar bij lange rijafstanden, bij machines en werkstations, waarbij de operator kan worden ontlast van de transporttaken.
Effectievere manier van werken.
Prijs: 25.000 EUR.


Graag stellen wij de X-mover XP15 nader voor. Bij interesse in een demonstratie, laat het ons weten.

Product
Afbeelding
Accu
Draaicirkel
Max. snelheid (vooruit
Motor
Gewicht
Spoorbreedte
Capaciteit
Informatie
Tekst bij product
website
XP15
Li-ion (plug-in)
1500 mm
4,5 km/h
Test Motor
Test Gewicht
Test Spoorbreedte
1.500 kg
Test Informatie
Graag brengen wij de XP 15 onder de aandacht. Deze unieke Robot kan naast het automatisch transporteren en afzetten van pallets ook voor manuele bediening ingezet worden. Doordat de routes en stop- of afzetpunten via een app op een telefoon worden ingesteld, is er geen programmeerwerk noodzakelijk en kan de Robot binnen een dag geïmplementeerd en ingezet worden. De unieke navigatiewijze van de Robot maakt dat de transportprocessen en lay-out van de routes van de robot op eenvoudige wijze uitgebreid en veranderd kunnen worden. Een flexibele oplossing, snel aanpasbaar, eenvoudig uit te breiden. Nieuwe taken kunnen eenvoudig worden geleerd en toegevoegd. Snel te implementeren. Snel in gebruik. Zowel automatisch als handmatig te bedienen (Co-bot). Inzetbaar bij lange rijafstanden, bij machines en werkstations, waarbij de operator kan worden ontlast van de transporttaken. Effectievere manier van werken. Prijs: 25.000 EUR. Graag stellen wij de X-mover XP15 nader voor. Bij interesse in een demonstratie, laat het ons weten.
De XP15 is een unieke Autonoomm Mobiele Robot (AMR) met een capaciteit van 1.500 kg. Een flexibele oplossing, snel aanpasbaar, eenvoudig uit te breiden. Nieuwe taken kunnen eenvoudig worden geleerd en toegevoegd. Snel te implementeren. Snel in gebruik. Zowel automatisch als handmatig te bedienen (Co-bot). Inzetbaar bij lange rijafstanden, bij machines en werkstations, waarbij de operator kan worden ontlast van zijn transporttaken. Effectievere manier van werken. Prijs: 25.000 EUR.
bottom of page